Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Fiona Kroezen Persoonlijk Begeleider bij Thuishuis de Baander

Juliëtte straalt rust en vertrouwen uit.

Ze heeft verstand van zaken maar is ook een enorm gevoelsmens.

Het gaat bij Juliëtte niet alleen om de technische kant van het rijden.

Zoals ze altijd zegt: “aan het gedrag van het paard kan ik zien hoe de ruiter in zijn vel zit”.

Dat stukje samenwerken , harmonie, respect en vertrouwen is belangrijk!

Juliëtte kan daarbij van grote betekenis zijn!


…......................

Hanna Jutstra

Paardencoaching....

Paardencoaching, niks voor mij, dacht ik. Toch had ik de drang om het gewoon eens te proberen. De eerste keer dacht ik "zo wat is zo'n paard groot van dichtbij". Ik was bang en voelde de angst en onzekerheid. Toch was er iets in mij dat zei "kom op" ik hoef niet bang te zijn, maar mijn gevoel zat niet goed, dit was te zien aan de paarden, deze negeerden me volledig, dit voelde als een grote afwijzing zeg. ik kap er gelijk mee dacht ik... Ik zei toch, dit is niets voor mij die Paardencoaching. Na een week ging ik toch weer terug naar de paarden. Juliëtte hielp me bij alles! Op een gegeven moment liep ik weer door de wei en zag dat het grote zwarte paard contact met me wilde maken en kwam bij me staan. Dat gaf me zo'n heerlijk gevoel Op een gegeven moment moest ik de dingen die in mijn leven speelden los  te laten met behulp van de paarden, ik begon het fijn te vinden en heb nu een band met deze paarden. Ook heb ik op een paard gezeten, dit voelde zo goed, ik voelde mij vrij en m'n hoofd was leeg, ik genoot er gewoon van. Na veel gepraat heb ik mezelf weer gevonden.

…......................

Quinty Richardson

Mijn naam is Quinty Richardson, ik ben 14 jaar oud en woon in Hoorn Noord-Holland.
Ik ben bij Stal Eldorado gekomen doordat ik met een vriendin Roos de Goede meeging naar

een camping daar dichtbij, ik vond het zo gezellig dat wij samen bijna elke vakantie naar Stal Eldorado gaan!
Er is altijd wat te doen met de paarden en er zijn altijd gezellige mensen om je heen. Je verveelt je dus nooit!

…......................

Ineke Bes


Na 35 jaar niet meer te hebben paardgereden ben ik op mij 60ste jaar weer begonnen. Dankzij de rust en het vertrouwen van Juliëtte durfde ik dat weer te doen. Zij liet me weer vertrouwen hebben in haar paarden en ook in mijzelf. Ik heb menig uurtje op de rug van Amigo doorgebracht en vond het heerlijk.


Door allerlei redenen ben ik nu weer gestopt maar dat mag dan ook als je tegen de 70 loopt.

Ik denk met veel plezier terug aan die tijd en aan Juliëtte en haar paarden.

…......................


Maureen


Persoonlijk heb ik hele fijne ervaring met Stal Eldorado.  Ik voel me er altijd veilig, er wordt goed voor de dieren gezorgd en er wordt goed les gegeven.


Ik voel me bij stal eldorado veilig, omdat er ten eerste altijd iemand rond loopt. Als er dan al iets gebeurt staat er gelijk iemand voor je klaar. Verder heeft stal eldorado goede veiligheidseisen waardoor de kans is dat je een letsel op loopt nihil is. Als laatste wordt er alleen gewerkt met paarden die je goed kunt vertrouwen.


Verder wordt er heel goed voor de dieren gezorgd, zomers staan ze in een schone wei met genoeg gras en in de winter staan ze warm en schoon in de stal. Verder krijgen paarden die het nodig zijn medicijnen en aangepast voedsel. Ook krijgen de dieren genoeg beweging, eten en natuurlijk heel veel liefde.


Als allerlaatste wordt er heel goed les gegeven. Elke leerling wordt persoonlijk benadert, waardoor je  snel de basis van het paardrijden leert. Als je eenmaal de basis onder de knie hebt, kun je zelf kiezen welke kant je op wilt met het paardrijden. Daarin wordt je ook weer uitstekend bij gestaan, zodat je een goede ruiter wordt.


Al met al is stal eldorado een fantastische stal. Er wordt goed voor jou en de dieren gezorgd, je kunt dus elke keer met een gerust hart op het paard stappen.


Wat anderen vertellen over Stal Eldorado